Resultater Ila-Skistua nr. 2

Det er viktig med hyppig testing for å kunne evaluere treningsarbeidet. Rekordføre med 10-12 °C overskyet og tørr asfalt til tross, ble det kun satt pers av to mann. Noen har tydeligvis trent bra den siste uka, mens andre må hjem og trene mer.

1 Audun Thonstad 29:52
2 Knut Anders Hatlen 30:04 +12
3 Tomas Brikselli 32:59 +3:07
4 Eirik Marthinsen 35:40 +5:48
Ole Ivar Stakvik Eide (hare)

* 20 m kortere løype enn sist uke, men lukket grind på Ferista.

16 tanker om “Resultater Ila-Skistua nr. 2

  1. Det må vere ein feil i lista. Ole Ivar var kylling, ikkje hare. Men eg reknar med han slår hardt tilbake på 3000m testløp i morgon. 🙂

    • Jeg slår ikke tilbake på testløp i morgen. Ryktet avkreftes. Men hvordan utspilte dramaet seg i front? To gode tider der framme.

      • Ja, det var eit skikkeleg drama der framme! Eg prøvde meg på eit rykk ved Baklidammen (eller kanskje det var Audun som slakka av?) og fekk ei luke. Men så kom syra ved Storsvingen og vips var Audun oppe i ryggen på meg att. Så vart det taktisk gåing à la Alsgaard/Zorzi opp til Kumlokket, der Audun skrudde på turboen og fossa ifrå. Dette hadde vorte ein klassikar på NTNUI-TV, om berre ikkje journalistane hadde reist på ferie!

  2. Jeg kan bekrefte at det ble et brutt løp på meg. Snudde vel mellom Baklidammen og Storsvingen et sted. Skylder på ryggen. For historikken sin skyld: Mine mellomtider er estimert til å være: likt med Tomas ved folkemuseet, 15 sek bak ved Ferista og 40sek bak ved Baklidammen. Ved lineær interpolasjon (justert for en dårlig trend) ender jeg på en sluttid på ca 34.30.

      • Skuffende konkurranse for meg ja. Jeg luktet litt på pallplass tidlig, men kroppen var ikke ung og sprek nok til å henge på Tomas da han rykka forbi ved Vestbyhuset igår. Jeg prøvde å henge på noen meter for mye, og kroppen sa «tværslutt».

  3. Enorm forbedring på KAH og meget bra tid på AT, Espen S er vel den eneste som kan true tiden til Audun til høsten! Skremmende at jeg på sydenferie i Bærum og later meg. Hallbergmartin tok meg med på en 66km lang luftetur i går da.

    • Audun har drevet å skrytt på seg tider fra gamle dager på under 29:40 hele uka. Men det ble kanskje pers på KAH?

      • Har gått 4 ganger før. Alle i 2002-2003. Tre ganger på 1r hjul og en gang på 2r. Har 26.30 på 1r hjul, men det kan ikke sammenlignes. På 2r hadde jeg ca 31.30, så bra forbedring. Mange gikk på 27-28.30 den gang, men da var det 20 stk til start, og feltet besto av løpere som var blant 10-30 i NC, så fikk bra drahjelp.

        • Flere gikk på 1r hjul på de testløpene. Men ble jo pers på meg, som skrevet over hadde jeg 31.30 på 2r hjul fra 2002 ca. Og det var en av mine beste sesonger.

          Ser at jeg hadde 28.15 på 1r hjul i 2003, og var da nr.2 opp. Dvs flesteparten som var med som hadde 2r hjul ikke kom under 30 min.

  4. NTNUI-TV burde absolutt vært på plass. Det blir åpenbart bare tull med en utegående journalist som ikke evner å være tilstede der det skjer. Gamledager hørtes kjekt ut. Jeg burde skaffe meg slike 1er hjul. Ole Ivar forserte bakkene som en gasell så lenge jeg hang med.

    Hva har du forresten gjort den siste uka for å bli så god Knut Anders?

    • Kva har eg gjort bortsett frå knallhard trening, meiner du? Eg tok den lettaste hjelmen min for å redusere vekta. Og så gjekk eg med fråspark heile vegen. Sist var det pigging opp til Baklia, og det var ikkje den heilt store suksessen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *