Resultater Dragvolltestløp 2

Neste episode var Dragvolltestløp. Tre spreke og en litt mindre sprek hadde møtt opp. Med 23 °C, lettskyet, 2-3 m/s vind fra alle kanter, 1008 hPa, ~50% luftfuktighet og duggpunkt på 12 °C lå ingenting til rette for nye rekorder. Til tross for det ble det satt én personlig rekord.

1 Aleksander Sørvik Hanssen 21.39
2 Tomas Brikselli 21.59 +20
3 Frode Hallberg 22.48 +1:09
4 Eirik Marthinsen 26.47 +5:08

12 tanker om “Resultater Dragvolltestløp 2

  1. Gratulerer til Aleksander som satte personlig rekord med 6 sekunder og sletta sin 4,5 år gamle rekord. Skandaløst av Eirik som kun tangerer persen. Det ser ut som at tittelen som månedens profil henger i en syltynn tråd. Tomas er stinn av sykkeltrening og er alikevel kun 31 sek bak pers. Dette lover bra. Frode mangler litt på vårformen da han var 1 min raskere. Stinn av trening?

    • God analyse. Tungt å springe i slikt høyt trykk, men jeg burde selvfølgelig sprunget fortere. Frode skal visst nok være stinn av jobbing. Aleksander la inn en veldig god søknad om månedens profil der, ja.

  2. Det var nok en tabbe å prøve å henge på sykkelfantomene ANG og BG på Onsdagen ja. Men det rykket som ASH leverte på Torsdag var bare helt rått, tror ikke det er mange som hadde klart å henge med der.

    Det går forresten rykter om 3000metertest på Torsdag, så det er bare å starte oppladningen. ANG og BG: hvis det blir sykkeltur denne Onsdagen også, må dere være litt mer forsiktige med meg:)

    • Kan ryktene om 3000metertest på torsdag bekreftes? Hvem er arrangør? Hvem stiller? Hvilken stadion skal benyttes? Hvem vinner?

      • Ryktene kan bekreftes, arrangør er Kai Robert. Mange sterke navn er ventet på start, deriblant ASH, TB, TA, SH og KRV. Starten går på Øya klokken 1900. Hvis du stiller, er du storfavoritt, og sannsynligvis den eneste som kan forventes under 9 minutter.

          • Det lurer jeg og på. Tipper de blir holdt hemmelig på grunn av skremmende gode tider.

          • Eg fekk med meg desse tidene: KRV 9.48, ASH 9.56, KAH 10.01, TB 10.15.

            Elles bør det nemnast at TA gjorde eit sterkt comeback med femteplass, men eg har ikkje tida hans.

          • Skremmende gode tider mtp at oppladninga besto av rulleskirenn og sykkel ja 🙂 Nytt testløp om 3 uker??

            Blir det forresten Ila-Skistua-intervall på tirsdag?

  3. Forslag til treningsøkt i morgen (søndag): langtur løping i Estenstadmarka, start kl 10 fra krysset Frode Rinnans vei/Brøsetveien. Bare å bli med, 3 timers langturer er visstnok bra trening til 3000m-løp 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *