NM Røros 28.01-01.02.2015

Årets NM arrangeres på Røros siste helgen i januar, 28.01-01.02.2015. Programmet er som følger:

  • Torsdag: 10km/15km friteknikk
  • Fredag: sprint klassisk
  • Lørdag: 15km/30km skiathlon
  • Søndag: 3x5km/3x10km stafett

Dette er en utmerket måte å måle kreftene mot de beste skiløperne i verden! Eller bare bli med på folkefesten! Så enten du ønsker å gå individuelle renn, bare stafetten eller begge deler, meld deg på!

Merk at alle som ønsker å gå individuelle renn i NM må stå på FIS-punktlista. For herrene er det i tillegg noen krav til antall FIS-punkter (det er mulig å søke om fritak fra disse kravene på grunnlag av gode resultater før i sesongen – ta kontakt med Ingeborg dersom du har spørsmål vedrørende dette). Det er ingen krav for å stille i stafetten (utenom å være medlem i NTNUI), og vi håper at alle blir med enten de er glad i skjørt og stakk eller ei! 🙂

NTNUI langrenn har NM som satsningsrenn og arrangerer felles tur til Røros med mulighet for overnatting fra onsdag til søndag dersom du vil gå individuelle renn. For stafettdeltagerne har vi foreløpig ca 24 overnattingsplasser fra lørdag til søndag. Mer informasjon om reisen og overnatting kommer etter hvert.

Påmelding er åpen og uforpliktende til og med torsdag 15. januar. Etter fristen 15. januar er påmeldingen bindende. Henvend deg direkte til Ingeborg på mail om du ikke har meldt deg på innen da, men likevel ønsker å være med.

Ved eventuelle andre spørsmål, send en mail til Ingeborg

2 tanker om “NM Røros 28.01-01.02.2015

  1. Satser på å måle formen min mot Iivo Niskanen og Sami Jauhojärvi i FM på Jämijärvi samme helg. Programmet:

    fredag: sprint klassisk
    lørdag: 10km/15 km friteknikk intervallstart
    søndag: 15km/30 km klassisk intervallstart

  2. Perfekt, da blir det 3 fulle lag i hver klasse. Ser det bare er Sindre som har tatt ansvar og smisket med uttakskomiteen, han går selvfølgelig rett inn på førstelaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *