Buss til Birkebeinerrennet 2018

NTNUI setter tradisjonen tro opp buss til Birkebeinerrennet! Dette vil være et tilbud for både medlemmer og ikke-medlemmer av NTNUI Langrenn. Prisen vil avhenge av hvor mange påmeldte vi blir, men vil ligge på ca kr 500. I tillegg får refusjonsberettigede (medlemmer) refundert 40 % av denne prisen på refusjonsskjemaet etter sesongen.

Bussen(e) vil gå fra Hovedbygget fredag morgen, kl 08.30. Vi kjører deretter til Rena.

Retur fra Lillehammer til Trondheim lørdag ettermiddag etter at alle har kommet i mål!

Mer detaljert informasjon om reisen kommer når det nærmer seg!

Påmeldingen er bindende etter påmeldingsfristen 5. mars. Som påmeldt etter påmeldingsfristens utløp er du pliktig til å betale. Du vil da stå fritt til å selge din billett videre. Viktig da at det meldes inn om hvem som har solgt billetten, og hvem den er solgt til, slik at vi har korrekt oversikt over hvem som er med på bussen!

Når det gjelder overnatting, prøver vi å få det til slik at alle NTNUI-ere kan overnatte på samme sted. Her er det imidlertid et par endringer fra tidligere år. Det er ikke lenger noen overnattingskode som kan benyttes. Istedenfor må alle bestille individuell overnatting på «Min Side» på Birkebeiner.no. Når du har bestilt overnatting hos rennarrangør, fyller du så inn navn og birken-ID i dette dokumentetDette må gjøres innen 20. februar. Arr.kom sender deretter listen med navn og birken-ID til rennarrangør, som da plasserer alle påmeldte på felles rom.

NTNUI Langrenn tilskriver seg retten til å stanse påmeldingen før fristens utløp hvis det blir vanskelig å få fylt bussene.

Om du kun ønsker buss én vei, spesifiser dette i påmeldingen! (Pris vil ligge på ca kr 250.)

Meld deg på og bli en del av det grønne toget over fjellet fra Rena til Lillehammer!🙂

Taket for antall påmeldte er 47 plasser.

2 tanker om “Buss til Birkebeinerrennet 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *