Nidaros Mist & Kast er forløperen til NTNUI Sjonglering. Nå opprettholdes gruppen av sentimentale grunner. Det startet som en (svært) liten gruppe med glade gjøglere av begge kjønn som forsøkte å utvide sine finmotoriske ferdigheter ved hjelp av sjonglering. Sjonglering er ypperlig avspenning for trøtte studenter, i tillegg til at det er en kunst man aldri mestrer. Lært deg syv baller bak ryggen sier du? Her har du en ball til, eller kanskje du skal prøve det samme med kjegler?

  Hvis du kan sjonglere, har lyst til å lære å sjonglere, trenger en å passe baller/kjegler/fakler med(kniver må du ta med selv), har lyst til å møte nye mennesker eller har en annen grunn så er det bare å sjekke nettsiden til NTNUI Sjonglering. Vi setter ingen krav til forkunnskaper, og vi har endel utstyr som vi kan låne ut.

  Målet med denne siden er å reklamere for oss selv, og for å spre informasjon om sjonglering. Vi vil derfor prøve å legge ut interessant materiale om temaer som hvordan lage billige kjegler av avispapir, hva er siteswap, litt om sjonglering av flere enn tre objekter og hvordan ikke tenne på seg selv med en fakkel. Dette får vi selvfølgelig aldri tid til, men det viser seg at en gjeng med norske gjøglere har fikset en side på norsk. Stikk innom og se hva de tilbyr, de ser ut som de er mer interessert i å leke med datamaskiner på fritiden enn gjennomsnittstudenten i NM&K. Ellers får vi bare henvise til Juggling Information Service (du finner en i margen også som heter JIS. Det betyr det samme). Dette er en amerikansk organisasjon som ønsker å spre informasjon om sjonglering, i tillegg til at de har en enorm masse nyttig informasjon som alle seriøse jonglører bør ha kikket på

  Nidaros Mist og Kast trener utenfor forelesningssal R1 i Realfagbygget på Gløshaugen fra kl 1800 torsdager.

  For a short description in english. Follow this link,

   Skulle du finne noe på disse sidene som du vil bruke i noe annet er det forsåvidt fritt frem, men tjener du penger på å utnytte det du fant setter vi pris på om du gir oss et hint.