Lett pÃ¥ tÃ¥ rusler jeg mot Ibygg for Ã¥ møte de andre spille- og festkÃ¥te gutta. Klokken er 12:59 og samtlige hopper inn i bussen og er klare for avreise, men noe mangler. Hvor i helvete er kaptein Rødskjegg? Var han ute i gÃ¥r? Kommer han rett fra et flerkulturelt nachspiel? Ingen vet. Klokken 13:08 (BOT?) kommer han nedover bakken mot Ibygg. Smiler og ler som ingenting har skjedd. Hvor var egentlig Zalo? Det fÃ¥r vi nok aldri vite.

Gutta ankommer Hemne Sparebank Arena klare for match. Vi virker tente og stemningen er leken. Reka (enemy) fÃ¥r beskjed av trenerteamet at han ikke er spilleklar likevel, dermed mÃ¥ Drama ta pÃ¥ seg skoa. Apropos sko - en viss person med rødt skjegg hadde tydeligvis hatt større fokus pÃ¥ Ã¥ fÃ¥ med seg øl enn sko pÃ¥ kamp (BOT?).

Kampplanen er enkel og grei; lange baller i bakrom i starten av omgangen, deretter mer variasjon.

Vi gÃ¥r ut til oppvarming, men Bjørn kjenner at noe ikke er som det skal og mÃ¥ derfor be trenerteamet om Ã¥ bytte. Disko tar plassen til Bjørn og bytter side med Zalo.

Laget er som følger:

Pete
Zalo, Løvoll, Brienne, Disko
Drama, Donald
Pats, Føske, Sting
Gatt

I starten av kampen er vi ikke helt tilstede og fÃ¥r noen stygge sjanser imot oss, blant annet et frispark som gÃ¥r i stolpen. Men nÃ¥r vi har fÃ¥tt ridd av stormen tar vi mer og mer tak i kampen og holder mye pÃ¥ ball.

Etter 20 min tar Zalo en leken tofot og drar seg forbi bÃ¥de kant og back. Han drar seg ned mot hjørneflagget og slÃ¥r et høyt innlegg som treffer en velplassert Føske midt pÃ¥ pannebrasken. 0-1 NTNUI.

Vi har full kontroll pÃ¥ kampen og kjører show. Etter 25 min kommer det en hard pasning mot rudi som flikker ballen over keeper, men treffer stolpen. Gatt fanger opp returen pÃ¥ 5-meteren, men blÃ¥ser ballen over.

Forsvaret ruller ballen rolig, før vi plutselig fÃ¥r et temposkifte og ballen havner hos Disko pÃ¥ venstresiden. Han fører ballen langs krittet og kommer seg over midtbanen hvor han fyrer av en deilig pasning til en Drama som har forvillet seg i en spissposisjon. PÃ¥ ett touch spiller Drama Rudi som drar seg innover i banen og sender en nydelig stikker til Gatt som setter ballen sikkert i mÃ¥l. 0-2 NTNUI

KIL/Hemne bryter en dÃ¥rlig pasning fra oss pÃ¥ dems 16-meter, vi omstiller kjapt og tvinger dem til Ã¥ spille kort. Venstre midtstopper prøver Ã¥ spille ballen til venstrebacken, der stÃ¥r en Ã¥rvÃ¥ken Sting og bryter pasningen. Setter opp tempo og drar seg mellom bÃ¥de stopper og back og fyrer av en kanonkule som er utagbar for den stakkars KIL/Hemne-keeperen. 0-3 NTNUI.

KH fÃ¥r til et noen farlige kombinasjoner pÃ¥ vÃ¥r venstre side og fÃ¥r et frispark rett pÃ¥ utsiden av 16-meteren. Ballen gÃ¥r over muren og dupper rett før den treffer mÃ¥l nede i høyre hjørne. Pete er pÃ¥ ballen, men tyngdekraften spilte ikke helt pÃ¥ lag denne gang (utrolig nok..).

Rett før pause fÃ¥r Føske ballen mellom KHs midtbane og forsvar, vender opp og sender en deilig stikker til Gatt som setter ballen i mÃ¥l.

Pause: Trenerteamet er fornøyd med omgangen. Vi har kontroll pÃ¥ kampen og slipper til lite sjanser.

2. omgang

Det lugger litt mer nÃ¥ enn i 1. omgang. Mye pasningsfeil og slurv. Vi gjør noen bytter for Ã¥ pÃ¥virke denne Hawaii-fotballen. Drama ut - Mjell inn, Rudi ut - Grunde inn.

Dette hjelper oss til Ã¥ fÃ¥ mer kontroll over kampen. Vi fÃ¥r til flere kombinasjoner og noen fine vridninger mot høyresiden vÃ¥r. Zalo og Sting kjører dem i senk og vi kommer til flere gode sjanser.

Etter 69 (hjerte) minutter fÃ¥r vi straffespark. Dette var ikke gutta forberedt pÃ¥. Hvem tar det? Fra de bakre rekker runger det en høyrystet stemme: "EG TAR HAN!!" kommer det fra Brienne. Zalo var litt sugen pÃ¥ Ã¥ ta straffen selv, men overleverte ballen skjelvende i frykt om Ã¥ fÃ¥ cowboy-bank pÃ¥ lagfesten etterpÃ¥. Brie setter ballen svakt nede i venstre hjørne. Den dÃ¥rligste straffen undertegnede har sett.