Okei sÃ¥ vi prøver oss igjen... ca. 08:50 gamper hvertfall jeg inn i garderoben. En garderobe sÃ¥ intim at man hadde hatt bedre plass til Ã¥ skifte pÃ¥ en flydass. Luften ble raskt stram nÃ¥r Zalo tok frem tigerbalsamen, noe som kanskje var like greit for Ã¥ holde Regine vÃ¥ken, som satt og duppet mellom meg og Pho. Det ryktes ogsÃ¥ at Zalo har fÃ¥tt en liten stripe balsam pÃ¥ pungen, for makan til galskap er det lenge siden jeg har sett pÃ¥ en fotballbane. Og mens vi snakker om galskap sÃ¥ hadde Dani en ganske brukbar siste peptalk i garderoben før han sparket opp døren sÃ¥ hardt at jeg er sikker pÃ¥ at om det hadde stÃ¥tt noen bak sÃ¥ hadde de blitt sendt rett pÃ¥ St. Olavs.

Kampen ble uansett sparket i gang klokken 10. Førsteomgang har vi brukbar kontroll pÃ¥. Vi Slipper til lite sjanser mot og holder kvikk lavt i banen. VÃ¥res menn har trent pÃ¥ corner denne uken noe som gir uttelling i form av mÃ¥l midt i omgangen da Gus, med alle sine ydmyke 110 kg, snubler inn 1-0. Dette holder noen minutter før kvikk fÃ¥r frispark midt pÃ¥ vÃ¥r banehalvdel. Det blir slÃ¥tt et legg mot mÃ¥l der ballen blir bÃ¥ret og skifter litt retning i vinden. Undertegnede i mÃ¥l svarer med ett stykk feltarbeid som ikke hadde holdt til strykkarakter pÃ¥ børsen en gang, og ballen seiler fint inn i nettet - 1-1. Det tar likevel ikke lang tid før vi fÃ¥r anledning til Ã¥ ta ledelsen igjen nÃ¥r vi fÃ¥r straffe etter et frispark fra Jøgz. Tobbe blir den valgte til Ã¥ gÃ¥ frem til krittmerket, noe som vi i etterkant kan fastslÃ¥ var en heller dÃ¥rlig idé. Bakgrunnen for dette er et straffespark som jeg ikke hadde gitt til katten en gang - 2 meter til side for mÃ¥l... tror faktisk jeg heller hadde satt Trym til oppgaven istedet for "det der". Vi tar likevel ledelsen rett før pausen med Sting som setter inn en relativt pen scoring, noe jeg i pausen fÃ¥r høre har gitt Dani orgasmetendenser.

Litt smÃ¥kÃ¥te gutter er tydeligvis en god suksessoppskrift for Ã¥ holde pÃ¥ en seier i andreomgangen. Med sterk motvind slipper vi fortsatt til lite sjanser og vinner ballen høyt i banen. Dette resulterer i et innlegg tidlig i omgangen som kylling pÃ¥stÃ¥r han setter i mÃ¥l. Jeg holder fortsatt en knapp pÃ¥ selvmÃ¥l... uansett, 3-1. Omgangen fortsetter med mye dueller og frispark mot, der Jøgz stÃ¥r for ca 90 % av dem. At det ikke resulterte i et gult kort utover i omgangen er en gÃ¥te for meg. JewJew derimot ryker pÃ¥ gult (et kort som hadde nyanser av rødt) pÃ¥ sin første takling, noe som forsÃ¥vidt er greit etter Ã¥ ha høvlet en kvikk-spiller under en overgang. 5 minutter før slutt fÃ¥r Kvikk et noe billig straffe etter en ogsÃ¥ noe klønete involvering av Kylling. Dette gir 3-2. Guttene i gult og grønt holder likevel ledelsen til kampslutt og tar en sliteseier mot et av de antatt topplagene i 4. divisjon.

Dette gjorde at Dani kunne gÃ¥ rundt i garderoben Ã¥ sniffe pÃ¥ alle spillerne i etterkant. Om han luktet etter den jævlige lukten av Gatt som ikke har dusjet pÃ¥ en uke eller ballesvetten til resten av gutta vet ikke jeg, seiersrop ble det hvertfall: