Det er lørdag 14. april, sol, 16 grader i luften og en fantastisk dag for serieÃ¥pning pÃ¥ Ørn Arena mellom NTNUI og Røros. Kampen blÃ¥ses i gang klokken 16:30 og er relativt jevnspilt i Ã¥pningen. Etter 10 minutter fÃ¥r gjestene den første sjansen pÃ¥ en corner fra høyre. Rørosspillerne kommer høyest i feltet og header mot mÃ¥l. Kun en god redning fra Regine stopper Røros fra Ã¥ ta ledelsen. Neste sjanse kommer fra vertene, og den er STOR!. Sting setter fart, kombinerer fint pÃ¥ venstrekanten og spiller ballen til Gatt som slÃ¥r en giftig gjennombruddspasning til Moan. Avslutningen blir dessverre litt for svak og gÃ¥r til høyre for mÃ¥l. Omgangen fortsetter med et overtak til NTNUI, men ebber ut i en 0-1 ledelse til Røros.

NTNUI går ut i et høyt tempo og dominerer alt av barnespill i begynnelsen, og blir belønnet av en kjempesjanse etter få minutter som vi ikke greier å omsette i mål. Vi fortsetter å ha kommandoen og har flere gode forsøk til å utligne. I stedet kontrer Røros inn 0-2 etter 18 minutter spilt. NTNUI legger seg ikke nedpå og jakter reduseringen, men kampen renner ut i et skuffende 0-2 tap. Dette blir dessverre en kamp NTNUI taper på dumme balltap og dårlig utnyttelse av store sjanser.