Første møte mot Trygg/Lade i mai endte med et bittert 2-4 tap. Alle mann var motiverte for Ã¥ revansjere seg mot serielederen. Alle mann var kanskje ikke like motivert; Bilbo Lommelun hadde for helgen tatt med seg halve mannskapet for Ã¥ lete etter en kukring gjemt i Oppdals dypeste skoger. Hvorfor de fikk tillatelse fra ledelsen forblir et stort spørsmÃ¥ltegn.

Benk: Martin, Reppen, Simen og Endre

Hjemmelaget har mye ball i første omgang, men klarer ikke Ã¥ komme igjennom et kompakt NTNUI-lag som flytter beina godt med hjelp av god kommunikasjon i alle ledd. Vi viser at vi kan være et sterkt kontringslag, og skaper en del farlige sjanser nÃ¥r vi fÃ¥r satt fart pÃ¥ kantene og kula gÃ¥r kjapt pÃ¥ fÃ¥ touch. Lagets toppscorer finner nettmaskene etter flotte kombinasjoner pÃ¥ venstrekanten som ender med et innlegg pÃ¥ bakerste. Der stÃ¥r den mÃ¥lkÃ¥te Zalo klar for Ã¥ bredside oss i ledelsen etter 20 min spilt. Trygg/Lade fortsetter Ã¥ styre ballinnhavet, men kommer aldri til de store sjansene. I stedet er vi frampÃ¥ igjen og denne gang er det Rudi som viser gode avslutningsegenskaper og noterer seg for mÃ¥l, assistert av dagens kaptein, Moan. Hjemmelagets første scoring kommer av et balltap fra undertegnede, som Trygg/Lade utnytter. Like før pause fÃ¥r Moan sendt av gÃ¥rde et frispark som stryker tverrliggeren. Vi gÃ¥r til pause med 2-1 ledelse og en solid spilt første omgang.

I pausen blir Bob tørst. Han pakker sammen tursekken sin og stikker av gÃ¥rde for Ã¥ finne noe eddik han kan konsumere. Inn kommer Martin pÃ¥ høyrekant, og Zalo flyttes pÃ¥ sentralen.

I andre omgang har vi mindre ball, og Trygg presser det de kan for Ã¥ fÃ¥ en utligning. 2-2 blir det etter at Elgen blir voldtatt i eget mÃ¥l pÃ¥ en corner. Her kunne dommeren for en gangs skyld dømt i vÃ¥r favør. Men den gang ei. Og som om vi ikke har hatt nok straffer i mot oss denne høsten, fÃ¥r vi ogsÃ¥ i denne kampen blÃ¥st straffespark mot oss. Her mÃ¥ noe gjøres! 3-2 til motstanderlaget. Flere bytter blir gjort i omgangen. Overraskende mÃ¥ Mike ut med skade, inn kommer Reppen. Simen erstatter en hardtarbeidende Maurice pÃ¥ midten.
Med 10 minutter igjen Ã¥ spille trÃ¥kker vi inn gasspedalen, stÃ¥r høyere og fÃ¥r presset pÃ¥ med noen avslutninger. Po er nære pÃ¥ nÃ¥r han fÃ¥r sendt et skudd i aluminiumet. Mot slutten skaffer vi oss et par cornere. Rudi svinger inn, Trygg fÃ¥r klarert til 16-meteren - der stÃ¥r stilken i fra Nardo klar for Ã¥ sende av gÃ¥rde en missil pÃ¥ halvvolley som suser i tverrliggeren og i mÃ¥l. I full gledesrus løper Martin ned mot cornerflagget som om han har avgjort Champions League-finalen. Faktum er at vi har utlignet..

Poengdeling. En rysare av en kamp. Etter fem spilte kamper i høst har vi plukket med oss 7 poeng og ligger pÃ¥ 5.plass.

Sprøyter:

3 ? Rudi. Gutten har slitt med sykdom denne uka, men noterer seg for 1 mÃ¥l og 1 assist. Well done!
2 ? Moan. Dagens capo er truende pÃ¥ kanten i første omgang og det skapes mye i fra den siden. Viser sterke dribleferdigheter. 1 assist.
1 ? Gustav. Til tross for 3 baklengs er han en bauta i midtforsvaret som stopper mange av motstanderlagets oppspill. En trygghet.