Bilbo - Mjell
Kylling - Poo - The List
Burgerpætz

Benken: Lloyd, Obliex, Grunde, Elgen

Som en herlig oppladning til kveldens Vømmølfestival og Champions League finale ble trofaste supportere på Ørg Arena servert en indrefilet av en fotballkamp. I garderoben fant Zalo ut at han var blitt botansvarlig, et nytt bevis på mannens psykiske forfall. Klokka kan han heller ikke og bøter ble delt ut som piskeslag i den amerikanske staten Georgia anno 1850; hensynsløst. Tørre å gi bøter!

Første omgang:
De Gule starter med å forsøke å trykke ballen høyt i banen og skape muligheter på gjenvinning. Kampen virker å være under vår kontroll og det skapes både halvsjanser og det som verre er. Kylling og List truer på sidene og vi finner både Mjell, Poo og Rudi i mellomrommet. Til tross for dominansen sliter vi med å sette sjanser. Mjell kopierer Kylling fra forrige kamp og setter utrolig nok en ball fra 5 meter over et tomt bur, etter godt forarbeid på siden. Merde! Undertegnede setter et utsøkt frispark i tverrliggeren og både publikum, benk og Vår Herre er samstemte i at den hadde fortjent en bedre skjebne. Skal det bli en sånn dag? Rørvik er farlig frempå ved et par anledninger etter direkte spill og dårlig kommunikasjon blant De Gule. Disse situasjonene skaper en viss urolighet blant NTNUs stolthet og det resulterer i litt intern kjefting. Da tar Lloyd frem voksenstemmen og befaler ro i spillet. Beskjeden må ha fungert for like før pause ruller vi opp et nydelig angrep på høyresiden og Mjell pirker ballen i nettet etter forarbeid av The List, viktig! 1-0 til pause.

Andre omgang:
Omgangen starter på verst tenkelig vis da vi er uheldige bak og en ball faller til Rørviks spiss som setter den alene med keeper. De Gule rekalibrerer likevel og setter inn en stormoffensiv som de tyske troppene ble kjent for under andre verdenskrig. Blietzkrieg kan oversettes til "lynkrig" og defineres som en militær angrepsmetode som hviler på hurtige, korte og kraftige angrep. Slik kan De Gules angrepsspill i forkant av 2-1 målet beskrives der Gøbz lekkert dytter ballen langs kunstgresset og Zalo setter inn sikkert. I etterkant av målet gikk Drama og Gøbz bort til Rørviks trener og informerte om hvor gøy det kan være å spille 9 mot 11. Beskjeden må ha nådd frem for få minutter etterpå var dette en realitet. Heldigvis i vår favør denne gang. Obelix inn for Tobias som senere returnerte i 10er rollen. Kylling skårte like etterpå, en sterk prestasjon inne i 16-meter der han får tåa på ballen i kamp med motspiller. Burgerpætz sakårer så på en variant som kun kan beskrives som "helt ufattelig mye flaks" da han klinker ballen i lengste kryss fra korridorposisjon. Elendig innlegg. Fint mål. Grunde og Lloyd inn avslutningsvis og begge gjør en fin figur. Mjell pynter på resultatet avslutningsvis etter fint samspill med vå mentalpasient inn i 16-meteren.

Veldig mange som leverer en solid kamp i dag, men sprøyter må deles ut uansett.

3 sprøyter: Mjell. Skårer to mål og bidrar i alle spillets faser.

2 sprøyter: The List. Hatt gode innhopp de forrige kampene og er rett og slett vanskelig å ha med å gjøre stort sett hele kampen. Involvert i situasjonen som ga det ene røde kortet også. Uheldig med dommeren.

1 sprøyte: Poo. Er både oppspillspunkt, tilrettelegger og målskårer. Ufattelig god med mann i rygg.