Ref13:56:46, 2017-05-31
NTNUI 5 - 2 Nardo 2

Etter en solid 3-0 seier mot Strindheim 2, var de gule igjen klare for kamp. Lloyd og Postmann Pats hadde tatt ut følgende ellever:

Regine
Bjørn - Drama - BK - Zalo
Bilbo (C) - Mjell
Kylling - Knut - Moan
Poo
Benk: Rudi, Ulf, Trym, JuJu, Obelix, Mike, Laffen

Oppskriften for kampen var enkel: Fortsette der vi slapp mot Strindheim 2. Kaptein Bilbo tok gutta med pÃ¥ noen "sidelengs luringa" og et par stigningsløp, og Gule var klare for match.

De Gule starter kampen bra. Etter fÃ¥ minutter blir Kylling spilt alene gjennom av Mjell, men keeper redder mesterlig. Poo, Moan, Knut og Kylling kombinerer fint og kommer til flere brukbare sjanser. SÃ¥ blir ballen pumpet inn i feltet pÃ¥ Poo som vakkert legger ballen tilbake med hodet til Zalo, som kommer stormende inn i boksen. Den klin gærne venstrebacken tar med seg ballen og legger den i lengste hjørnet med venstrefoten. Tørre Ã¥ sette sjansene! Nardo 2 fÃ¥r en stor mulighet etter et tilbakespill hvor Regine blir hardt presset, men Regine fÃ¥r til slutt avverget. Mot Strindheim 2 var de gule svært farlige pÃ¥ dødballer, og den trenden skulle vise seg Ã¥ fortsette i denne kampen, selv uten The Mountain/Brienne of Tarth. Knut skrur nesten en corner rett i mÃ¥l, men keeper gir retur og etter litt om og men fÃ¥r Moan pirket ballen i mÃ¥l til 2-0. Moan fortsetter Ã¥ skape sjanser, kommer seg ned til dødlinja og legger inn til Kylling, som pÃ¥ Ã¥pent mÃ¥l setter fram venstrefoten og skyter over. Dette kommer han trolig til Ã¥ fÃ¥ høre av Grunde pÃ¥ treninger fremover. Poo fÃ¥r ogsÃ¥ en mulighet alene med keeper, men forsøket pÃ¥ Ã¥ forlenge ballen over keeper ender i tverrliggeren og over. Ett minutt før pause reduserer Nardo 2 til 2-1 etter Ã¥ ha kommet litt enkelt fri pÃ¥ siden og en heading gÃ¥r i mÃ¥l. Alt i alt en bra omgang, selv om de gule slapp seg litt ned utover i omgangen. Foruten mÃ¥lene er omgangens høydepunkt Zalos tunnel og pÃ¥følgende feiring. "Ai ai ai ai!!"

2. omgang starter pÃ¥ best mulig mÃ¥te. Poo jakter en lang ball i bakrom fra BK, og ser at keeper kommer stormende ut. Med utsiden av venstrefoten skrur han ballen vakkert rundt keeper og i mÃ¥l pÃ¥ halvspretten. Deilig! Zalo kommer stormende og roper "AIAIAIAIAI!!" med delvis spansk aksent, hans nye catch phrase for dagen. Ikke lenge etter glipper det pÃ¥ en corner og en Nardo-spiller banker ballen i mÃ¥l pÃ¥ helvolley, utagbart for Regine. Kaptein Bilbo holder som vanlig 60 min, og Laff kommer inn med hÃ¥rbÃ¥nd og friske (lange) bein. 4-2 kommer etter at Moan blir spilt fri pÃ¥ siden av Poo, og setter ballen kontrollert i mÃ¥l. The list og Juju kommer ogsÃ¥ inn og gjør en svært god figur. Kylling fÃ¥r en stor mulighet med hodet men header like over. SÃ¥ blir Poo (tror jeg) lagt i bakken og dommeren peker pÃ¥ straffemerket. Moan griper muligheten, sender keeper feil vei og fullfører hattricket. Resten av kampen blir en transportetappe hvor Gule har grei kontroll. Man of the match Moan gÃ¥r ut til stÃ¥ende applaus fra de 1 tilskuerne (Gøbz), og Maddafakka Mike gÃ¥r inn pÃ¥ venstrebacken.

Sprøyter:
Solid kamp av hele laget, men disse utmerket seg ekstra:
3. Moan. 3 mÃ¥l og skaper mye pÃ¥ venstresiden. Gjør ogsÃ¥ en god jobb defensivt.
2. Poo. 1 mÃ¥l og 2 assist (3 om man teller med straffe som pÃ¥ fantasy). Er et konstant uromoment for Nardoforsvaret og er et angrep alene. For en spiller.
1. Mjell. Bare kødder, det er ikke alltid kult Ã¥ gi sprøyter til seg selv, viktig Ã¥ variere litt. Zalo fÃ¥r den siste sprøyta, scorer det viktige første mÃ¥let og legger ned en solid innsats gjennom hele kampen. Feiring av egen tunnel er nesten grunn til sprøyte alene. Tørr Ã¥ dusje, pilser i garderoben og legger ut bilde av en halvnaken Drama pÃ¥ mystory. Her er det mye bra Ã¥ bygge videre pÃ¥!