Fredag kveld var det klart for en viktig kamp i bunnstriden pÃ¥ Ruta Arena. Med kun et poeng pÃ¥ de tre siste kampene var det pÃ¥ tide Ã¥ reise kjerringa og vise at vi hører hjemme i andre ende av tabellen. I garderoben legger Lloyd fram slagplanen om Ã¥ være kynisk i bakre del og spille pÃ¥ de mange ferdighetene vi har fremover. Bakerst gjorde Rinholm comback etter at Regine mÃ¥tte melde forfall. Ryktene skulle og ha det til at Strindheim stilte med 3 a-lagsspiller i fremste rekke, men det var lite som tydet pÃ¥ at dette kom fra sikre kilder etter at 90 minutt var spilt.

PÃ¥ benken: Zalo, Ob, The List, Mike, Rudi, Grunde, Jewjew

I deilig duskregn blÃ¥ser dommeren kampen i gang. De første minuttene er preget av mye dueller og ingen av lagene klarer spille sitt eget spill. De gule klarer imidlertid Ã¥ komme seg rundt pÃ¥ kant flere ganger og tvinger frem cornere og kast høyt i banen. Etter 10 minutter sitter 1-0 etter at undertegnede stikker hode frem og heder corneren fra Knut i mÃ¥l. Vi fortsetter Ã¥ vinne duellene pÃ¥ midten og fÃ¥r etter hvert god kontroll pÃ¥ kampen. Strindheim er smÃ¥ farlige pÃ¥ noen overganger, men klarer aldri Ã¥ skape noe mer enn det. Etter 20 minutter kommer Knut seg gjennom og banker ballen i lengste fra 16 meter. 2-0. Ikke lenge etter scorer Poo et smÃ¥frekt mÃ¥l nÃ¥r han slenger ut en fot med ryggen til mÃ¥l etter innlegg fra venstrekanten. Like overasket som alle andre ser han ballen trille i lengste utagbart for keeper.

Andre omgang starter med et farlig skudd fra Strindheim, men Rinholm er fint opp i krysset og henter. Herfra og ut har de gule stÃ¥l kontroll pÃ¥ kampen. Strindheim kommer ikke til en eneste sjanse og den bakre fireren har god kontroll. Fremover kommer vi til flere gode sjanser bÃ¥de pÃ¥ dødball og ved at vi spiller oss fint gjennom. Ballen vil imidlertid ikke i mÃ¥l og det ender med en solid 3-0 seier til de gule samt at vi fÃ¥r med oss Ã¥rets første smultring.

For de interesserte kunne Jewjew ogsÃ¥ melde om at han hadde 100% pasningssikkerhet de minuttene han spilte. Imponerende!

3 sprøyter: Knut. Scorer og har assist. God med ball i beina og snurrer rundt med Strindheim spillerne gang pÃ¥ gang.
2 sprøyter: Tobias. Bunnsolid som stopper og vinner alt av dueller.
1 sprøyte: Poo. Flink til Ã¥ holde pÃ¥ ball og komme til sjanser. Scorer ett lekkert mÃ¥l.