Ny Webansvarlig

Hei! Jeg heter Espen Lima og er ny webansvarlig her på siden. Mange kjenner meg kanskje også som GET, eller kasnkje som Flyers beste spiller. Utover høsten kommer jeg til å berike denne nettsiden med flotte ord og bilder, samt oppdatere gullskøyta.

En aldri så liten oppdatering siden sist

Men en webansvarlig på jobboppdrag i dette langstrakte landets hovedstad skulle det fort vise seg å bli dårlig med oppdateringer på denne siden gitt. Men frykt ei, her er hva som har skjedd siden sist. Jeg kan informere om at det har blitt spilt tre matcher siden sist, og av de klarte vi å dele ut 2 av 3 skalper. Ingen full pott med andre ord, men heller ikke begredelig, så sett under ut er vi nok ganske så fornøyd med akkurat den utviklingen. Les mer →

Viktig informasjon

Med tanke på at det er årets første tirsdagstrening denne uken, er det på høy tid å ønske alle velkommen til en ny sesong med blod, svette, tårer, illeluktende utstyr og alle andre godsaker som følger med. Men selv om dette er første uke med ordentlig trening, så betyr ikke det at sesongen starter mykt av den grunn. Nei, langt derifra.

Lisens

Første match er allerede mot Firefighters i Ungdomshallen på lørdag, så innen den tid må alle som har ambisjoner om å tre på seg Flyers drakta i år betale lisensen til Forbundet. Denne har nå steget en liten smule, og legger seg på småfrekke 1020 kronasjer. De fleste har antageligvis fått en mail på hvordan man skal gå frem for å ordne opp i dette, men om du mot formodning ikke skulle ha fått det, har jeg allikevel troa på at du er såpass oppegående at du fikser det sjæl.

Treningsavgift

Også i år har det seg slik at man må betale for å kunne trene. Hvem skulle trodd det? Vel, hallene i byen er få, og med det neppe gratis, så skarve 600 kroner bør ansees som et røverkjøp i disse tider. Kontonummeret er fortsatt 8601.43.52688, og fristen for innbetaling er 20. september, altså om knappe 4 dager. Ut med fingeren med andre ord, og husk samtidig å skrive på navn i samme slengen så er du en knupp.

Koietur

Og så til årets udiskutable utenomsportslige høydepunkt; den velkjente koieturen. De fleste kjenner til opplegget, og for de som ikke gjør det, så er det bare å glede seg. Vi snakker Flyers på sitt aller vakreste. Her snakker vi uansett om ubetydelige 500 for et minne for livet, så her bør man absolutt slå til. Dette dekker både mat, buss og noget attåt, men dert er verdt å merke seg at man må medbringe egen alkohol. Kontonummeret er uansett det samme som alltid: 8601.43.52688, og fristen er der satt til 26. september.

Treningsinformasjon

Som de fleste av dere sikkert har fått med seg, så har det seg slik at rutine rundt trening har endret seg en del i det siste. For det første, så har tirsdagsøktene endret klokkeslett fra 22:15 til 21:30. Jeg gjentar: tirsdager, klokken 21:30. Notert? Bra, da går vi videre. For det andre så har Trondheim bydrift, som drifter ishallene i byen frem til klokken 16:00 på hverdager, klart å fjerne oss fra listene, noe som i prinsippet betydde at vi ikke hadde trening på fredager lengre. Men Hoel ryddet som vanlig opp i stor stil, og vi har dermed treninger på fredager som vanlig igjen ut sesongen. Da med to hederlige unntak, så hold tunga rett i munnen nå: den 22.02 er det trening fra 13:45-14:30, mens det 01.03 ikke vil være noen trening. Så da vet dere det, og takk for meg!

Page 1 of 212