Nybegynnerkurs

Hu og hei!

Da var det på tide med årets nybegynnerkurs, og alle er velkomne!

I år faller første kursdag på Tirsdag 1. September (kl. 18.30-20.00), i Armfeldtsalen på Gløshaugen Idrettssenter, og fortsetter ukentlig på tirsdager i ubestemt tid.

Av utstyr dere kunne trenge er sko som ikke sverter, treningstøy (gjerne shorts, tights eller løse bukser) og drikkeflaske. Hvis det ellers er noe dere lurer på, ta gjerne kontakt på facebooksend en epost, eller møt oss på idrettskavalkaden den 25. August.

Ta gjerne også med et klesskift. Fektingen har en lang tradisjon for å  dra ned til Mormors etter treningene for prat og hygge. Dette er en strålende mulighet for alle nye fektere til å bli bedre kjent både med hverandre og med oss som allerede har vært i klubben en stund.

Håper å se mange av dere på treningene! :D

NM Senior 2014

Hu og hei!

Da er invitten for NM senior 2014 kommet og det skjer i Bergen den 26. (individuell) og 27. april (lag). Vi satser naturligvis på å sende noen fektere nedover i år òg, så hvis noen er interesserte, gi meg et pip på face eller fekting-leder-adressen, og hvis det er noen spørsmål til NM, så er det bare å spørre Fredrik, Henrik, eller meg.

Den seneste påmeldingsfristen er 18. april, men jeg setter en tentativ frist til 14. for de av dere vil henge med på runden hvor vi kjører påmelding gjennom gruppa.

og NM vil naturligvis kreve FIE-godkjent utstyr.
Skal komme tilbake til dette punktet med info om klubben har noe til utlån når internrevisjonen er ferdig.

SWECO-Stafetten

Hu og hei!

Et kjapt notis; Den 22. mars ruller roerne ut med en liten lavterskelstafett, og det hadde vært kul om fektinga fikk sendt et lite lag til å vise de hvordan det gjøres!

Foreløpig har vi tre påmeldte, men lagene er firemanns, så vi trenger enda en ildsjel!

Det blir visst kakesalg, gøyal og sportslig stemning, og et arrangement senere på kvelden for deltagerne og sånt.

Komkom! En siste ildsjel, eller flere? kanskje vi sender to lag? Spenning!

Dugnadsvakter på IGLØS

Det gjelder 22/3, 23/3 og 23/3

Tidene er
15-20:15 på lørdag
15-22:15 på søndag
25-23:15 på mandag

Arbeidsoppgavene er.. å sitte i mottagelsen på bygget, og se at skjermen lyser opp når folk går forbi, sørge for at alle er ute av bygget ved stengetid og å skru av lyset om kvelden. SiT-Vakta forklarer gjerne i detalj hva oppgavene er. Det er null stress. Ta med en bok og en pose smågodt, og det blir bare koselig.
SiT-Vakta blir forøvrig sittende med dere frem til 21 på mandag, og 17 på lørdag og søndag.

Du kan melde deg frivillig på denne fine siden;

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuJeHVYoiHOfdHZWX3JZc25MUWFiS3dHb3pqOHAweUE&usp=sharing

Det er delt inn i timer, og jeg er mindre tilgjengelig på lørdag og søndag, så det er supert hvis dere får dekket de to dagene, så kan jeg heller ta hele mandagen hvis det blir nødvendig.

! Hvis noen melder seg, men plutselig på kort notis ikke får anledning, ring meg på 907 43 998, så vi får omorganisert asap zulu mongo banana.