OBS OBS! NY NETTSIDE UNDERVEIS

2017-09-06 17:12:54

Denne siden er ikke lenger i bruk. Informasjon om treningstider o.l. er ikke riktig.

Søk oss opp på facebook for oppdatert informasjon. Stay tuned for ny nettside :)
Bergen Challenge 2016

2016-10-19 18:57:12

Denne helgen deltok vi på Studentlekene Bergen Challenge. For de som ikke vet hva Bergen Challenge er, er det et arrangement for utøvere som går på studentlag i forskjellige idretter. I år ble Bergen Challenge et samlingspunkt for 2000 studenter som konkurrerte i 25 idretter. Det var en utrolig artig helg der vi konkurrerte på lørdag formiddag før vi feiret med bankett senere på kvelden. NTNUI Cheerleading Titans stilte med to groupstunt og for første gang i kategorien Senior Coed Elite! I tillegg til at vi hadde det kjempegøy under hele arrangementet, resulterte det hele med to gull i GS (All-Girl og Coed) og sølv i Coed Elite!

Nå er vi klare for oppkjøring til Norwegian Open som avholdes i Oslo 12. November!
Åpen trening høsten 2016

2016-08-20 00:24:02

NTNUI Cheerleading arrangerer åpne treninger tirsdag 30.august: 21:00-23:00 og søndag 04.september: 14:10-16:30 i Armfeldtsalen på Idrettsbygget Gløshaugen. Det kreves ingen forhåndskunnskaper for å bli en del av laget, så møt opp om du vil prøve en av de raskest voksende idrettene i Norge!

De første to treningene er gratis, men dersom du ønsker å fortsette må du bli medlem av SiT Idrett (1700 NOK pr. år for studenter ved NTNU) som gir adgang til alle treningssentre tilknyttet SiT. Dette inkluderer også kontigent til NTNUI. I tillegg kommer en treningsavgift på 200 NOK fra cheerleading-gruppen.

Ikke student ved NTNU? Vi kan søke dispensasjon for utøvere dersom det blir aktuelt.

Trykk gjerne på "deltar" på facebookeventet , slik at vi vet ca hvor mange som kommer.

Ses på åpen trening!

Sponsormidler 16/17

2016-04-24 21:35:11

Vi i NTNUI Cheerleading kan gladelig informere om at vi har fått nye sponsormidler for høsten 2017. I denne omgangen har vi fått støtte til sportslige midler av Avarde. Avarde er et konsulentfirma som leverer IT og kommunikasjonstjenester. Firmaet er lokalisert i Narvik og leverer tjenester innenfor drift og support til kunder i hele Norge. Ettersom flere av våre utøvere utdanner seg innen IT på NTNU, er vi spesielt takknemlige for at en bedrift som Avarde ønsker å støtte oss. Mer informasjon om Avarde finner dere på www.avarde.no.

Da vi jobber hardt for å utvikle oss innen idretten, setter vi pris på all støtte vi kan få langs veien. Vi takker Avarde så mye for deres bidrag!Har du lyst til å sponse oss? Send gjerne en mail til cheerleading-styret@ntnui.no
NM 2016

2016-03-28 16:09:04

Rett før påske deltok vi nok en gang på NM i cheerleading. Vi hadde jobbet ekstremt hardt de siste ukene og hadde derfor store forventninger. Vi var veldig fornøyde etter endt rutine og håpte på å få muligheten til å gjøre det mye bedre neste dag. Dessverre kom vi ikke videre til dag to. Heldigvis for oss så skulle vår flotte coed group stunt My på matten dag to og vår eneste gutt Christoffer fikk sin debut i NM. Drakten hans kom også akkurat tidsnok til at han kunne bruke den denne helgen.

Uavhengig av resultatet var det likevel en flott helg i Stokke hvor vi fikk sett mange flinke utøvere og ble enda bedre kjent. Vi er veldig gira på å komme tilbake enda sterkere neste år! Tusen takk til de flotte trenerne som har holdt ut med oss og takk til alle dere som heiet på og støttet oss:)

Link til rutinen
Link til group-stunten

Åpne treninger i uke 2

2016-01-11 03:44:40

Vi starter 2016 med å holde åpne treninger allerede i uke 2. Alle som har lyst til å prøve seg på cheerleading er velkomne! Har du lyst til å bli en del av laget vårt, må du møte opp på minst én av de to åpne treningene:

Torsdag 14.01 i Trondheim spektrum (Sal C) kl. 21:00-23:00

Søndag 17.01 på Gløshaugen idrettssenter (Armfeldtsalen) kl. 14.30-16.30


Ved spørsmål, send mail til cheerleading-leder@ntnui.no

VI VANT!

2015-11-02 22:10:42

På lørdag deltok vi i Norwegian Open og vant i kategorien Senior All Girl Elite!

Etter en dramatisk start på dagen med hjernerystelse under oppvarmingen, klarte vi til slutt å kapre første plassen under årets NM kvalifisering! Opptreden i helgen viste hvor sammensveiset og snille utøverne våre er, da alle gjorde en innsats for å ta vare på vår skadede utøver og redde rutinen til konkurransen. En spesiell takk til Tina som tok av seg drakten for å kjøre Cathrine til legevakten, mens trener Kristine Marie steppet inn i showet.

Laget har lagt inn mange timer med trening de siste ukene og det er utrolig gøy når dette fører til et så fantastisk resultat! Både gamle og nye utøvere gjorde en fantastisk innsats på matta. I tillegg til å slå vår tidligere poengscore, tok vi for første gang med oss gull hjem til Trondheim!

Tusen takk til alle som så på og heiet på oss! Nå gleder vi oss til å rette fokuset mot norgesmesterskapet som avholdes 12. – 13. mars.


Åpne treninger i uke 35

2015-08-23 22:49:28

Vi ønsker både nysgjerrige og erfarne cheerleadere velkomne til våre åpne treninger i uke 35. Nettopp fordi vi er et studentlag vil det være rom for nye studenter som har lyst til å prøve sporten vi driver med. Det kreves ingen forkunnskaper fordi det vil bli en innføring i de grunnleggende teknikkene. Likevel er det en fordel om man har bakgrunnskunnskaper innen turn, dans, akrobatikk eller selvfølgelig cheerleading.

Har du lyst til å bli en av oss, må du møte opp på minimum én av våre to åpne treninger.

Trykk gjerne på "deltar" på facebookeventet , slik at vi vet ca hvor mange som kommer.

Vi gleder oss til å se både nye og gamle fjes!

NM 2015 - Film fra dag 2

2015-03-30 20:06:30

Film fra dag to under årets norgesmesterksap i cheerleading. Vi kjørte et mye bedre show på dag en, men har dessverre ingen god film av det. Fornøyde er vi uansett for at vi kom videre til dag to!

4. plass i NM 2015

2015-03-26 14:17:52

Det har vært en fantastisk helg i Stokke, der vi deltok i vårt andre norgesmesterskap i cheerleading. Vi kom videre til dag to og vi endte til slutt på fjerdeplass! Hele laget jobbet utrolig bra og vi er veldig fornøyde. De flotte turnerne våre fikk fantastiske kommentarer på synkronisert turn. Dette er utrolig imponerende og morsomt siden vi bare har én matte og derfor aldri får øvd på dette. Vi er også veldig stolte over å ha blitt nominert til årets laginnsats, og at Teresa, vår flotte flyer, ble nominert til årets nykommer! Tusen takk til de flinke trenerne våre som har fått dette til!

Etter å ha sett så mange flinke lag og fått masse inspirasjon, gleder vi oss til å komme i gang med trening igjen. Tusen takk til alle som heiet og støttet oss under NM, både de som kom hele veien til Stokke og de som så på oss på Tv2 Sumo!

Se oss live på Tv2 Sumo

2015-03-18 18:31:42

Nå til helgen stiller vi i NM for andre gang! Vi gleder oss masse til å vise frem showet vårt og se hva de andre lagene har fått til i løpet av året. Dere ser oss på matta så tidlig som 12:44 på lørdag og for de av dere som ikke har mulighet for å komme til Stokke; TV2 Sumo sender det hele live! https://sumo.tv2.no/sport/cheerleading

Konkurranse i USA

2015-01-26 22:55:57

Før første gang har NTNUI Cheerleading stilt i en konkurranse utenfor Norge. Turen gikk til USA og World University Cheerleading Championship. Dette er en konkurranse som arrangeres samtidig med studentmesterskapet til USA og alt foregår i Walt Disney World, Florida. Vi stilte med én group stunt, altså en gruppe på fire personer som utfører løft og kast i et show på 1 minutt. Gruppen hadde også med en solid heiagjeng bestående av åtte andre jenter fra laget.

Konkurransen gikk bra, og jentene var selv veldig fornøyde med å ha stått på alle elementene. I tillegg var det svært inspirerende å se på alle de andre flinke lagene fra rundt omkring i verden. Turen var svært vellykket, og vi håper på å kunne stille med et fullt lag til neste år.

WUCC

2015-01-11 20:35:30

Da er vi i gang med trening igjen etter juleferien! Vi skal i år være med å konkurere med en group stunt i WUCC i USA, og gruppen som skal konkurrere drar allerede på tirsdag! BI Midas stiller også og vi skal sammen med de ha generalprøve på mandagen. Følg med på facebook og instagram for å få løpende oppdateringer under konkurransen!
Norwegian Open 2014

2014-11-10 21:32:42

I helgen konkurrerte vi i Norwegian Open! Vi hadde en av de beste kjøringene våre, spesielt av pyramiden og turn, og ingen fall! Alt i alt var vi veldig fornøyde med rutinen vår og spente på konkurrentene våre. De leverte selvfølgelig også kjempegode rutiner! Det ble jevnt og vi var såpass heldige at vi klarte å kapre 3.plassen! For en gruppe som ikke er mer enn to år er vi utrolig fornøyde med innsatsen til både gamle og nye utøvere! Tusen takk for all hjelp vi har fått fra andre lag og spesielt til trenerne våre! Vi gleder oss til masse til å starte på ny rutine som vi forhåpentligvis kan vise under NM2015!


PS: Til lørdagen skal vi opptre under volleyballkampen til NTNUI elite som starter klokken 16.00 på Dragvoll Idrettsenter!
Forberedelser til Norwegian Open

2014-11-04 16:27:22

De siste ukene har vi trent mot 1. kvalifiseringscup til NM, Norwegian Open, og vi gleder oss alle sammen til å endelig vise oss frem førstkommende lørdag klokken 16.01 i Skedsmohallen!

Ny sesong!

2014-09-13 15:03:17

Da er sesongen i gang og vi har fått mange nye utøvere! Vi er også så heldige at vi har fått en ny trener! Marie kommer fra Charmers og skal være trener hos oss sammen med Marit. Vi ser frem til en innholdsrik høst, og allerede på fredag kan dere se oss på collegefesten på Samfundet. Håper så mange som mulig vil komme og se!

Åpen trening!

2014-08-23 14:58:20

Alle som har lyst til å prøve seg på cheerleading er velkomne til en av, eller begge våre åpne treninger! Du trenger ingen forkunnskaper og vi vil ha både jenter og gutter. For å være med så trenger du bare å være engasjert og ha lyst til å lære!

Åpne treninger vil være søndag 31. august klokken 14.30-16.30 i Armfeldtsalen på Gløshaugen Idrettssenter, og tirsdag 2. september klokken 20.30-22.00 i Gymsalen på Dragvoll Idrettssenter.

I tillegg vil vi på denne søndagen arrangere en filmkveld rett etter trening og se cheerleading-filmer og du kan være med uansett om du vil trene med oss eller ei! Vi skal også være med på idrettskavalkaden til NTNUI den 26.august, så hvis du vil møte oss før er dette en ypperlig mulighet! Idrettskavalkaden vil være i Dødens Dal fra 11.30-15.00.
Sponsormidler sesongen 13/14

2014-08-23 14:57:59

Vi har i løpet av denne sesongen vært så heldige og fått litt sponsorhjelp.

People4you har sponset oss med de flotte genserne som vi brukte under NM. Disse kommer nok også til å bli brukt mye fremover. Til disse genserene fikk vi også endelig laget oss en egen logo, denne ble laget av vår egen Kjersti Bjelkarøy som er en av flyerne våre.
People4you er et bemaninngsfirma som har kontorer flere steder i Norge

I tillegg så har vi også vært så heldige å få sponsormidler fra Longvafisk.
Longvafisk er i dag leverandør til dagligvare og storkjøkkenmarkedet i Norge.

Tusen takk for all sponsorhjelp!Har du lyst til å sponse oss? Send gjerne en mail til cheerleading-styret@ntnui.no
Sesongen 13/14

2014-07-24 19:53:32

Sesongen 13/14 er over, og i løpet av året har vi har oppnådd mye. Vi har bygget opp et sterkt lag, fått drakter, hatt show og deltatt i vårt første NM! Tusen takk til alle som har hjulpet og støttet oss gjennom sesongen, og en spesiell takk til alle de flotte utøverne på laget. Til dere som forlater oss, vi vil savne dere, og håper noen av dere kommer tilbake etter endt utveksling. Vi vil også ønske Helene, som tok initiativ til å starte en cheerleadinggruppe i NTNUI, lykke til videre. Vi gleder oss til en ny sesong, og håper å se både gamle og nye ansikter når vi starter opp igjen til høsten!

Åpen trening!

2014-03-26 20:13:44

ÅPEN TRENING!
TIRSDAG 1. APRIL 19.30-21.30 i Gymsalen på Dragvoll og SØNDAG 6.APRIL 13.30-15.30 i Armfeldtsalen på Gløshaugen.

Neste uke har vi igjen åpne treninger for alle som er interesserte i å prøve cheerleading! Det kreves ingen forkunnskaper, bare at du viser engasjement og er lærevillig!
Hvis du er mer nysgjerrig og har lyst til å se hva vi driver med og kanskje har lyst til å prate med noen så skal vi ha show under håndballkampene på Dragvoll søndag. Vi skal da på ca 16. 00 og 17.30!

NM 2014

2014-03-24 17:52:13

Da er vi ferdige med vårt første NM i cheerleading! Da laget ble startet opp i 2012 så var målet at vi skulle være med i 2014, noe vi klarte! Vi var alle enige om at vi skulle være fornøyde når vi gikk av matten, men pga noen skader og fall så gikk ikke alt helt slik vi hadde håpet. Vi er likevel veldig fornøyd med innsatsen vår, en flott 6.plass, og hvor mye vi har fått til på så kort tid. Vi har fått sett mange lag og fått masse inspirasjon og er klare til å satse igjen til neste NM med både nye og gamle fjes. Tusen takk til alle som har heiet, støttet og hjulpet oss! For de som har lyst til å se oss igjen så kan vi opplyse om at vi skal ha show i pausene under dame og herrekampen i håndball på dragvoll søndag 30.mars klokken 16.00 og 17.30. Tusen takk til cheer-mom fra Nixies, Rikke Bramming Jørgensen, for film av vår rutine:

NM

2014-03-18 23:21:37

Nå til helgen stiller vi i vårt første NM! Vi har endelig begynt å kjøre gjennom hele showet og gleder oss masse. Med nye drakter, dusker OG skilt er vi klare til start på lørdag. Dere ser oss på matta så tidlig som 11.31, og for de av dere som ikke har mulighet for å komme til Tønsberg; TV2 Sumo sender det hele live! https://sumo.tv2.no/sport/live-sport/cheerleading/
Vår første konkurranse

2014-02-03 21:55:59

26. januar deltok vi i vår første konkurranse, nemlig Winter Cup i Lillehammer. Vi er veldig stolte og fornøyde over egen innsats og her kan du se resultatet av et semester med har jobbing :)

Konkurranseforberedelser

2013-12-02 14:58:28

Vi er fullt i gang med forberedelser til vår første konkurranse. 26.januar skal vi delta i kvalifiseringskonkurranse på Lillhammer, hvor vi har mulighet til å kvalifisere oss til NM i mars. Laget trener hardt og vi ser mye fremgang for hver eneste trening! Vi har også bestilt oss drakter som vi gleder oss til å vise frem!

Er du interessert i å begynne på cheerleading? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi har fremdeles plass til nye medlemmer!
Begynner du snart er det god sannsynlighet for at akkurat DU får være med oss i vårens konkurranser og show!
Åpen trening!

2013-08-13 17:34:31

Vil du prøve cheerleading?

Vi har åpen trening tirsdag 27 august kl. 20.30 - 22.00 i gymsalen på NTNUI Dragvoll og søndag 1 september kl. 13.30 - 15.30 i Armfeldtsalen på NTNUI Gløshaugen. Det er bare å komme :)


Kom og møt oss!

2013-08-09 11:15:05

Er du interessert i cheerleading, kunne du tenke deg og bli en av oss eller vil du bare finne ut litt mer om hvem vi er? Da bør du komme å møte oss.

Under immatrikuleringen tirsdag 13.08.2013 kan du finne oss på Gløshaugen. Vi vil være der fra 09.00-09.45 så kom og benytt muligheten til å slå av en prat.
SL 2013 - Vårt første show

2013-02-26 22:53:51

Lørdag 23. februar hadde vi endelig vårt første show. Det var strålende innsats fra hele laget som hadde gledet seg lenge til dette.

For dere som ikke hadde muligheten til å komme å se på så kan vi gledelig meddele at showet ble filmet og kan nå nytes i ettertid.

God fornøyelse :)


Åpen trening

2013-01-16 14:04:47

Har du en indre cheerleader i deg, eller har du bare lyst til å se hva vi driver med?

Vi har nå åpne treninger for deg som har lyst til å prøve cheerleading. Det er derfor bare å møte opp på treningene våre søndager kl.13.30-15.30 i Armfeldtsalen på Gløshaugen idrettsenter.

Det kreves ingen forkunnskaper bare en positiv innstilling og et ønske om å lære, vi gleder oss til å se deg på trening.
Første trening 2013

2013-01-05 12:11:01

Da er vi igang igjen. Søndag 13.01 starter vi opp med årets første trening for både gamle og nye fjes. Det blir som vanlig i Armfeldtsalen på Gløshaugen idrettsenter kl. 13.30 - 15.30.
Vi gleder oss til å se dere alle :)
Treningstider

2012-09-07 17:48:33

Cheerleadingtreninger vil fra nå av være på søndager, klokka 1330-1530, i Armfeldtsalen på Idrettsbygget på Gløshaugen. Alle er velkomne til å være med, send gjerne en mail/melding om du kommer!

Følg oss også på facebook for info (http://www.facebook.com/NtnuiCheerleadingTitans)
Oppstart av NTNUI Cheerleading

2012-09-02 20:42:32

Nå er vi endelig i gang med cheerleading. Siden treningstidene ikke er bestemt enda, tar vi inntil videre utetreninger når været tillater det. Tider for disse kommer vi til å dele her og på facebooksiden vår (http://www.facebook.com/NtnuiCheerleadingTitans).
Alle er velkomne, både gutter og jenter! Send gjerne en mail å si fra om du kommer på trening eller om du har spørsmål.

Håper å se deg på en av våre treninger!

© NTNUI Cheerleading Titans