Våre venner

Pirum: Våre brødre på Studentersamfundet. Glade gutter som sjarmerer alle i senk med sin sang ? og sin flørting.

Svæveru': Kjærestekoret vårt fra NHH i Bergen. Er med oss i gode og onde dager, i innland og utland.

Sangria: NHHs beste, peneste og eneste pikekor! Har introdusert oss for fortreffeligheten i de norske skoger: Ælgen.

Over Rævne: Staute mannfolk fra UMB, som introduserer oss for snus og HB omtrent èn gang i året.

Strindens: Studentersamfundets promenadeorkester.

Knauskoret: Stripete blandakor fra Samfundet.

Pikekoret IVAR: Pastilltyggende,grepa kvinnfolk fra UMB,like fargerike som klærne de bærer.

Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening: TKS er et klassisk damekor der alle Candiss sine medlemmer også hører hjemme. Koret har ca. 70 medlemmer og er en gjeng på Studentersamfundet i Trondheim.

Trondhjems Studentersangforening: TSS er et klassisk mannskor på ca. 70 medlemmer. Tilhører Studentersamfundet i Trondheim.

Sesam: Sesam er stedet for verdens beste burger og kyllingkebab. Hos vår venn Ibrahim, som ble æresmedlem i Candiss våren 2002, har vi vårt andre hjem.

Sirenene: Studinekoret Sirenene er det offisielle studinekoret ved Universitetet i Bergen.

Snaustrinda spelemannslag: Snaustrinda er studentersamfundets spelemannslag.

Studentskoret Candiss © 2008