UKE-turer

I tillegg til vre med p UKA i Trondheim, besker Candiss Uken i Bergen og Uka i s. Dette skjer i partallsr, ettersom UKA i Trondheim er i oddetallsr.

Vi reiser for vre med p Korhelg, som vre vennskapskor arrangerer. Dette er en sosial begivenhet som stort sett gr ut p synge og ha det gy sammen med andre studentkor fra hele landet. En Korhelg inneholder alltid en gallamiddag, en korkonsert og en "overraskelse", samt deltakelse p et av Ukenes arrangementer, som oftest revy.

Uken i Bergen

P vrsemesteret reiser vi til Uken i Bergen. Turen innledes med en noks lang, men utrolig morsom hurtigrutetur sammen med vre sanger- og spillevenner fra Samfundet; Pirum, Knauskoret og Strindens Promenadeorchester. I lpet av turen opptrer vi for turister og hverandre, og alle blir som regel alle enige om at "Hurtigruta" er en misvisende betegnselse p denne trege bten. Vi ankommer Bergen grnne i ansiktet for beske kjrestekoret vrt Svveru' og vre sangersstre i Sangria, begge korene hrer til p NHH.

Her fra Mausoleet i Bergen vren-02. Svveru` hrer hjemme p Jalmar Ladens Mausoleum i kjelleren p NHH, mens Sangria summer rundt p Langsomheten. Sammen med Svveru` flrter vi og synger romantiske sanger, mens vi sammen med Sangria synger Carola og opprettholder gamle tradisjoner forbundet med norsk skogsfauna.

Til venstre: Trnderkorene gr optimistisk om bord i Polarlys februar -08.
Til hyre: rets overraskelse var hip hop-edition, og en MTV-inspirert dansekonkurranse var p sin plass. Frste og andreplassen ble kapret av candisser, mens Pirumitt Arne kom litt lenger ned p lista.

Uka i s

P hstsemesteret gr turen til Uka i s hvor blant andre Mannskoret Over Rvne og Pikekoret Ivar holder til. Denne turen kombinerer Candiss med en liten Oslo-turn. Vi tilbringer en dag i hovedstaden, der gallalunsj p Theatercafen er en tradisjon - kanskje str vi ogs for en aldri s liten opptreden i restauranten. Karaokebarer og lignende br heller ikke fle seg for trygge disse dagene. Etter en kort storbyferie turer vi ut til s for blande oss med de andre korene. Under Uka i 2006 flte vi oss spesielt godt hjemme, ettersom NM i "bainnskap" ble arrangert p Studentsamfunnets trnderbar p samme tid.

Her fra Theatercafen i 1998.

Mille, Anette og Oda under Uka i S 2006. Rde lver og gallaantrekk gr hnd i hnd ved UMB.

Uka i Troms

Tidlig i vrsemesteret 013 pakket Candiss vinterklrne og satte kursen for nordligere strk, nemlig korhelg i Troms! Det viste seg imidlertid at dunjakka trygt kunne blitt igjen hjemme - Candiss fikk gleden av oppleve Tromss vteste helg p 50 r. Regn og slaps til tross, stemningen var og ble upklagelig. Blkos og lavvo med Pirum, og fest og moro p den gamle brannstasjonen. Vi gleder oss til neste gang!

Uketurene gjr tilvrelsen i Candiss til noe helt spesielt, ettersom vi fr muligheten til reise rundt i det ganske land og bli bedre kjent med andre studentkor. Opplevelsene er mange og minneverdige.

Studentskoret Candiss © 2008