UKA-07

Candiss gledesteam fortsetter jobben sin under UKA-07. Barneskoler, ungdomsskoler, sykehus og dagsenter fr besk av mer eller mindre morgenfriske jenter, i selskap med Strindens, Pirum eller Snaustrinda. Noe av tiden gr med til forklare at det ikke er tidsforvirret rosaruss som har invadert skolene deres, men rett og slett UKEblsten fra Samfundet. Det rasler i eggstokker nr vi synger foran 300 jublende barn, og vi grter og legger p mengder av vibrato nr vi synger "Nidelven stille" sammen med de gamle.

I r fikk vi ogs et innblikk i hvordan artistlivet legges opp nr vi har med en med funksjonshemming. Kaja brakk beinet i forkant av UKA, men tvang seg opp for bli med p blsting. Hele Candiss fikk plutselig tilfyd "erfaring som stttekontakt"p CV`n. Nok et bevis p at frivillig engasjement p Studentersamfundet gir deg fordeler i arbeidslivet.

UKEnummeret 07 hyllet hverdagshelten og satte fokus p bl.a miljutfordringer. Det var ikke mye tid til hjemmekos i oktober mned, for Candiss stilte velvillig opp p gallaforestillingene i helgene for forebrede storsalen p UKErevyen "Manifest".

Under UKA samles gamle og nye Candisser til en staselig brunch i Trondheim. rets brunch ble avholdt p Kristiansten festning etter en liten omvisning i det trndere vil kalle "frisk bris" (sppelbtter og forhistoriske kanoner sneiet gallakjolene vre med f minutters mellomrom), og for anledningen hadde en PC laget sm, rosa hatter som vi bar med stor glede (og store vanskelighter i den nevnte brisen).

Candiss er jo som kjent dpt i rosa sjampis (alts sprudlevann, men ikke av den dyre sorten), s dette er selvflgelig obligatorisk p slike flotte arrangement som brunchen. Candiss-05 stiller opp i UKEnummerkostymet fra UKA-05, og srger for dagens inntak av bobler.

Under UKA i Trondheim arrangeres den tradisjonelle korhelgen som Candiss organiserer sammen med Pirum og Knauskoret. Kor fra hele Norges utdanningsinstitusjoner blir invitert, og i r talte vi 19 kor. Her har et lite utvalg samlet seg rundt et koselig bl, anlagt av Svveru' fra NHH i Bergen. Det er vel ingen kan pst at bltenning er konomenes sterkeste side. Under korhelgen foregr det intimkonserter overalt hvor man snur seg, og man pleier vennskapsforhold til kor man har et spesielt godt forhold til. En musikalsk form for nettverksbygging.

Candisser blir ogs slitne, da er hybelen p Samfundet god ha. UKA er noe av det morsomste Candiss gjr, men det er kanskje greit at UKA bare arrangeres annethvert r.

Studentskoret Candiss © 2008