Det er tidlig morgen utenfor Samfundet. Spredt rundt UKEbussen str en morgentrtt gjeng i rosa bukser sammen med venner kledt i striper, i nikkers eller i kitt. Noen klamrer seg til et kaffekrus, enkelte klamrer seg til hverandre, mens andre igjen stresser over at det fortsatt mangler fire personer. Det er en vanlig dag rett fr UKA, og n skal det blstes!

UKEjobben til Candiss gr ut p bringe UKA til de som ikke kan komme seg p festival p egenhnd. Det betyr at Candiss sammen med Pirum, Strindens og Snaustrinda drar rundt i en vel brukt og litt skramlete buss, som for anledningen er forvandlet til UKEbussen. Vi synger p skoler, eldresentre, bycafeer og andre institusjoner. Der sprer vi glede ved synge, spille og underholde som best vi kan.

Vi synger for eksempel Sussebass for en flau, mannlig lrer til elevene hyler av latter, vi leker og danser sammen med barna p skolene, og drikker kaffe sammen med de eldre. Dette er noe av det morsomste vi gjr, og vi fr mange nye venner og beundrere p veien. Vi blir ogs godt kjent med blstekameratene vre, noe vi setter stor pris p!

Vi er ferdig med en stor del av UKEjobben vr nr UKA endelig er i gang, men vi er godt synlige likevel! Candiss blster for UKA, og opptrer bde p Samfundet og i byen. Vi skriver et unikt UKEnummer som vi fremfrer som aperitiff til UKErevyen under alle gallaforestillingene i helgene. Dette er noe vi jobber mot veldig lenge og virkelig ser frem til! Tidligere har Candiss dukket opp i svart galla med rosa hr eller med en mer utfordrende stil i skinnbukser. I r satset vi p glittertopp, tights og hatt!

Studentskoret Candiss © 2008