Candiss Delirium Tour, 2008

I 2008 ville Candiss på turné. Det var lenge snakk om en Norgesturné da Candiss har for vane å ha medlemmer fra alle Norges kanter. Dette ble avslått og det store Norden ble i stedet valgt som reisemål. Byene som ble besøkt var Kristiansand, København, Göteborg og Oslo. Candiss hadde fått leid en turnébuss med blant annet 8 sengeplasser, øl-tappetårn, flatskjerm, DVD-spiller og pølsekoker, og denne bussen var transport og overnattingssted gjennom de ti dagene turnéen varte.

Turnéen ble gjennomført i oktober og besøk i dyreparken, danskebåttur, synging på metroen i København, besøk på Tivoli og Carlsbergmuseet i København, synging på den norske ambassaden i København, erotisk museumsbesøk, herregårdsovernatting i Sverige, flotte middager, og spa var blant aktivitetene som ble gjennomført. I København bodde det fra før av en PC og til sammen seks PC’er tok turen nedover for å møte Candiss i København, dette til stor overraskelse for alle de aktive som var med.

Turnéen ble avsluttet med en hyttetur med OverRævne på Ås.

Turnéen var planlagt slik at Candiss kom til Oslo to dager før UKA på Ås. Den dagen vi ankom Oslo hadde Candiss konsert på Café Frölich i Oslo til stor glede for foreldre og venner fra det glade Østlandet og for PC’er (City Candiss). Den siste dagen før vi skulle dra til Ås ble brukt til å slappe av med familie og venner.

Studentskoret Candiss © 2008