Trenger du et underholdningsbidrag?

Candiss tar gjerne oppdrag! Vi opptrer på firmafester, jubileer, fødselsdager, bedriftsmøter, mottagelser og julebord, kort sagt; i enhver anledning hvor en trenger et morsomt kunstnerisk avbrekk.

Candiss er fleksible hva angår tid og sted. Vi tilpasser vår opptreden til ditt arrangement, og er mottagelige for spesielle ønsker.

Uansett anledning stiller Candiss opp med sjarm, utstråling og et høyt musikalsk nivå. Vi er et underholdningskor som gir publikum et show med kjente og ukjente melodier og tekster vi for det meste har skrevet selv. Candiss tar opp tema som de fleste har et forhold til, og presenterer dem med humor og glimt i øyet!

Ønsker du Candiss til ditt neste arrangement? For mer informasjon, kan du ta kontakt på følgende måter:

Candiss Mobil: 950 15 077 (Toppcandiss)
Studentersamfundet i Trondhjem E-post: toppcandiss@candiss.no
Elgeseter gate 1