Vil du vre med i Candiss?

For kunne bli med i Candiss m du frst bli tatt opp i Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening (TKS), Studentersamfundets strste kvinnekor. TKS er vrt moderkor, og alle Candisser synger ogs i TKS. Repertoiret i TKS er bredt, og gjerne basert p klassisk kvinnekorsang. Forutenom et hyt musikalsk niv har TKS ogs sterke tradisjoner, et godt sosialt milj, og medlemmer fra hele student-Trondheim. Koret har opptak i forbindelse med Immatrikuleringen hver hst. Mer info om koret og opptaket finner du p hjemmesiden, www.studentkor.no. Candiss har sitt opptak i november, og tar da bare opp medlemmer av TKS. TKS har opptak hver hst.

Allerede med i TKS? Velkommen til opptak i november!
Prv deg, da vel!

Promenadekonsert: TKS opptrer med Samfundets Symfoniorkester og Trondhjems Studentersangforening p Promenadekonserten i forbindelse med pningen av UKA-13

17. Mai: TKS synger i Storsalen hvert r

Studentskoret Candiss © 2008