BEST Trondheim. Vi ser etter nye medlemmer.

Vil du bli med i en av NTNU-s mest internasjonale studenterorganisasjoner? Vil du ha muligheten til å oppleve Europa samtidig som du lærer nye ferdigheter? Vil du ha muligheten til å være med å arrangere hendelser? Klikk her for å lese mer.


Fordeler

Som meldem av BEST får du en del fordeler som er unikt for liknende studenterorganisasjoner. Du kan delta på kurs gitt av egne kursholdere. Ønsker du å arrangere et eget kurs, kan du gjøre dette. Utgifter til interne kurs blir dekket av BEST. Mat og opphold på eksterne kurs blir også dekket.

Les mer »

Hva kan jeg gjøre i BEST?

Vi har mange forskjellige arbeidsgrupper i BEST, så du kan ha mange forskjellige hovedområder du jobber med. Ønsker du å bytte senere, eller hva mer ansvar er dette helt opp til deg. Våre arbeidsgrupper består av PR, HR, FR og IT.

Les mer »

Hva gjør vi i BEST Trondheim?

Vi arrangerer flere kurs hvert år i Trondheim, og har deltakere fra hele Europa. Vi har ett stort arragement per semester, og andre mindre i tillegg. Her kan du lese mer om kursene våre.

Les mer »


BEST sesongkurs. Europeiske studenter inntar Trondheim.

Hvert år arrangerer vi minst ett kurs i Trondheim for studenter over hele Europa. Temaene for kursene varierer, men vi har hatt kurs med mange forskjellige temaer. Høsten 2012 hadde vi 30 studenter fra hele Europa i 9 dager her i Trondheim. Klikk her for å lese mer om våre kurs.


EBEC Trondheim. Europas største ingeniørkonkurranse.

EBEC Trondheim er BEST Trondheims årlige ingeniørkonkurranse. Vi tester ingeniørlag i kreative oppgaver. Vinnerne vil gå videre til en nordisk finale, og deretter en Europeisk finale. Deltakere fra over 20 land er med i kunkurransen. Klikk her for å lese mer.