Bedriftsidrettslaget ved NTNU er organisert i 13 grupper som representerer et bredt spekter av idretter. Du er velkommen enten du ønsker aktiviteter fullstendig på koffertnivå, eller ønsker å satse litt og bruke mer tid til trening. Det gjelder å finne en balanse mellom å ha det moro og samtidig ha et seriøst tilbud.

Siste nytt

Årsmøte 2017

Herved innkalles alle medlemmer til årsmøte i NTNU-BIL

TID: Mandag 13. februar kl 16.00 til ca 17.45 STED: NTNU Technology Transfer AS, 3. etg i Sem Sælands vei 14 (Kjemiblokk 1). Agenda blir som følger:

  1. Godkjenning av frammøtte representanter
  2. Valg av dirigent og referent
  3. Aktivitetsstatus i gruppene
  4. Regnskap 2016
  5. Budsjett 2017
  6. Valg 2017
  7. Innkomne saker

Forslag til saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være sendt til styre@bil.ntnu.no seinest 14 dager før, dvs. 30. januar. VIKTIG: «De gruppene som ikke er representert ved årsmøtet vil få trukket fra 25 % fra budsjettet sitt. Dette er i tråd med vedtak som ble besluttet på tidligere årsmøte.»

Hilsen styret

UL avlyst

Noen har muligens stusset over at det har vært stille angående Universitetslekene i år. Årsaken er at det har vært usikkerhet knyttet til omfang og deltakelse og endte med at Universitetet i Bergen trakk seg fra deltakelse. Vi har etter diskusjon med Universitetet i Oslo konkludert med at årets utgave slik den da står igjen blir for amputert til at det er hensiktsmessig å arrangere den og Universitetslekene 2016 avlyses dessverre. – Trond G.