STÆA 30 ÅR

Gratulerer med dagen!

19.09.2006
Nå er vi 29 påmeldte, og fristen for å melde seg på har gått ut. Dersom du likevel vil komme, ta kontakt med Hanne eller Thor (se under) så skal vi se hva vi kan gjøre. Petter og Thor var på befaring på hytta i dag, og det er virkelig fint der oppe. Vi gleder oss! Når det gjelder cøliaki, så er all maten til middagen glutenfri. Vi skaffer glutenfritt brød. Er det andre spørsmål om menyen, ta kontakt umiddelbart!
28.08.2006
Noen påmeldinger har kommet inn, og et underholdningsbidrag har også blitt varsla. Fortsett å melde dere på, dette skal bli gøy!
24.08.2006
Vi har sendt ut ganske akkurat 250 innbydelser til jubileet i dag og i går. Håper mange vil melde seg på! Les innbydelsen under her, sammen med en litt mer utfyllende veiforklaring for de som har behov for det.

Jubileet skal feires lørdag 23. september kl 17.00 på BUL-hytta (Lianvegen 116B, Trondheim). Dette er et arrangement for alle medlemmer og tidligere medlemmer av STÆA, samt de som har vært/er alumnmedlem i klubben sin. Det har ikke vært bare enkelt å nå alle tidligere medlemmer. Vet du om noen som ikke har fått invitasjon som burde ha fått, så la dem få vite at de også er velkomne til å melde seg på.

Det blir servert koldtbord med påfølgende kake og kaffe senere på kvelden. Pent antrekk, men bunad og smoking kan henge hjemme. Styret vil trenge hjelp av mange av dere der ute for at dette skal bli et vellykket og minnerikt arrangement, så det er bare å begynne å klekke ut gode ideer og artige underholdningsbidrag.

BUL-hytta er en stor og fin utleiehytte i Bymarka i Trondheim og har bilvei helt fram om sommeren. Det er litt begrenset med parkeringsplass ved hytta, men det er en større parkeringsplass som det tar ca 10 minutter å gå i fra. De som reiser kollektivt, tar trikken til Lian og går forbi Lian Herregård ca 1500 meter. Da er hytta på venstre side rett inne i skogen. Det er sengeplass til 25 personer, og om det er flere som overnatter, så er det en god del madrasser i tillegg. Gi beskjed om du ønsker å overnatte, slik at vi kan planlegge frokosten best mulig. Ta med sovepose eller lakenpose for overnatting.

På søndag 24. september blir det frokost før STÆA skal avholde årsmøte.

Nærmere informasjon om påmelding kommer når jubileet nærmer seg.

Løpende oppdatering vil komme på denne siden.

Påmelding gjøres til Hanne Håker på telefon 99.58.07.67 eller på e-post ha_haa86{krøllalfa}hotmail.com innen 16, september.

Spørsmål og tips kan rettes til Hanne, eller Thor (grosas{krøllalfa}stud.ntnu.no - telefon 906.31.530).

Vennlig hilsen

Styret

Veibeskrivelse

BUL-hytta ligger i Bymarka i Trondheim.Fra Trondheim sentrum, følg skilt mot Byåsen og Sverresborg. Fra Sverresborg, følg Gamle Oslovei mot Ugla. Rett etter Bunnprisbutikken på Ugla går Vådanvegen opp til høyre - følg denne mot Lian. Etter en stund deler vegen seg, følg skilt mot Lian til høyre. Følg så denne vegen ca 500 meter forbi Lian herregård, og da er du der.

Se her hvis du leter etter Trondheimsalumnan.